Nu är det den tiden på året då man skall göra så förbannat mycket och av någon anledning så är det också den tiden på året då jag har så lite ork som möjligt. Förmiddagarna går ofta åt till djuren och städning sen är det precis som om luften går ur en, vissa säger att det är den där luften själv har jag alltid haft ett speciellt behov av luft hela året.

Idag har jag varit duktig en halvmil med de fläckiga och sedan en löpning på sju kilometer med den svarta fartdåren, idag behövde jag inte ta i så mycket för var gång min fötter var i luften drog hon fram mig en meter så rundan gick i racerfart. Stannade även till och handlade på vägen hem och väl där åkte valparna ut och dammsugaren fram och nu sitter jag här och funderar på hur jag skall orka fram tills det är dax att gå och lägga sig. Har besök om ett par timmar så det gäller att samla ihop lite energi till matlagning och diverse.

För övrigt går jag och ser fram emot Segerstad då det blir dax att träffa lite långväga valpar samt en massa trevliga människor och prata mycket hund förhoppningsvis om inte förr så tills dess.

PÅL