Jag är inte den som klagar på värmen, fast det är enbart för att jag inte orkar. Hjärnan har inte tagit semester utan helt enkelt lagt av detsamma gäller alla djuen som slutat gå till vattenskålen utan enbart kryper dit för att doppa huvudet ibland.

Att promenera med djuren en och en i ca två mil finns liksom inte med på tankelistan, har funderat på att sätta alla i bilen och på med AC,n och sen helt enkelt bli där. Ja menar man blir ju svett av att duscha och att hitta något svalkande att dricka är förbi numera häller vi bara det över oss , gällande detta kan jag rekommendera att inte ta juice det klibbar bara ännu mer, tillochmed kaffe svalkar.

Inatt hade vi ett åskväder som hette duga och med detta ett bra regn. Ni vet de där dagarna man stiger upp efter ett riktigt nattaregn och luften känns ren och man kan andas så var det inte i morse utan det var som vanligt ingen syre klibbigt och hett redan på kvisten. Hur står folk ut som har det så här under långa perioder, visst borde vi folkomrösta om betald siesta samt gratis ac till folket. Inte kan man väl begära att man skall prestera i detta vädret.

PÅL