Jaaha så fick man igen direkt, skrev ju sist att det inte går att prestera i klibbigt väder och visp ändrade det sig så nu måste man väl göra något.

Tog alla djuren på varsin bra runda igår kändes skönt länge sen sist, det verkade som om de tyckte det var skönt att få sträcka ut sig lite som omväxling till att bara ligga. I helgen blir det inofficiell i Tollarp då är det dax att se om Shiraz kan uppföra sig bland andra hundar. Sen nästa vecka är det åter igen Segestadutställning, kanske den sista med tanke på att avdelningarna skall läggas ner (lite vemodigt).

Därefter tar vi en paus från utställningar frugan och jag skall ha en veckas semster bara vi två, minns inte riktigt när det hände att vi hade en hel vecka för oss själva så vi vet inte riktigt vad som skall hända men förmodligen blir det både bad och djurverksamhet. Har vi lite tur kanske någon av döttrarna vill sitta djurvakt så att vi kan göra något annat men med tanke på hur mycket det finns att göra här hemma så blir det nog så att frugan ligger i sin solstol och berättar för mig vad som är nyttigast för mig att göra, det vill säga rensa hästhagarna flytta veden måla fönster och ja listan kan göras lång.

PÅL