Så nu börjar det bli lite svalare det är nästan så man fryser när man vaknar på natten och måste ta något på sig. Shiraz har ju flyttat in i sängkammaren men han har så lustiga ideer. Han hoppar över grinden och går upp och lägger sig hos Birgitta men sen när jag kommer in går han ner på golvet, först ligger han bredvid mig efter en timme byter han och går över för att vakta Birgitta och så håller det på hela natten. Allt hans vaktande vore helt ok om det inte vore för att han snor mina kalsonger varje natt och jag kan hitta dem lite varsom i hela huset dagen efter, nu är det ju som så att det är inte alltid man har tid och lust att springa runt hela huset för att få på sig lite underkläder samt att det kan bli lite si och så om man har gäster som helt plötsligt hittar mina underkläder på de mest lustigaste ställen.

Jag får nog börja ha ett extrapar i lådan det vill säga underkläder inte gäster. Idag är jag duktig och storstädar för att lite senare grilla något gott till frugan och Rosa, gällande frugan så fyllde hon nyss år tror det var 28 denna gången samt att hon börjar sin semster idag så det får väl bli lite extra.

Vår yngsta åker till Bulgarien på söndagmorgon och frugan vill så gärna vinka av så hon får snällt stiga upp tre på morgonen och köra, själv stannar jag nog i sängen med tanke på att vi skall till utställning på morgonen och sedan har vi gäster på kvällen, nä nu kallar damsugaren igen ha det bäst.

PÅL