Jaha så sitter man här dagen efter Segerstad det mesta är uppackat och tvättmaskinen går för fullt. Allt det våta hänger på tork och alla hundarna är glada över att vara hemma ja det vill säga Anna hade nog sett att de andra kunde hållit sig borta en stund till har ju haft det så bra även fått sova sängen.

Som vanligt är många på mig och berättar alla fel jag gör och hur mycket mer jag måste lära mig gällande ställa hund, trots detta gick våran Akis och blev BIS på färgutställningen med en kritik som man inte skäms för alls dessutom blev han andra bästa hane på den officiella. Våra små gjorde bra ifrån sig och även de andra vuxna så visst är man nöjd.

Att det sedan är Akis som får lov att stå längst fram på Lördagen och just i Segerstad där man med lite sorg i hjärtat får konstatera att det var sista gången för södra att anordna denna utställning som drar så många trevliga människor som kommer med sina hundar för att ha en trevlig helg på ett ställe som andas gemyt.

Gällande Akis så är han ju från vår första kull och han har haft många turer med både framgångar och motgångar, dessutom hade han en period då han totalt matvägrade. Ett stort tack till Kristin och Gert som idag äger denna underbara hund som gett oss så mycket, allt det jobb de lagt på honom för att han skall stå där han stod. Dessa dagar när han är på humör och i princip går in och ställer upp sig själv och tycker han är snygg då kan man bara njuta som handler och uppfödare.

Han fick även ta andra platsen på söndagen och bevisade än en gång att han är den han är, denna kille kommer för alltid finnas i mitt hjärta som den som lärt och gett mig så mycket han är ett unicom och det lär nog aldrig finnas en till som har allt et han har.

Än en gång tack Kristin och Gert och till Akis du är och förblir Komodias Apollon.

PÅL