Oj som det blev, hade frugans familj här igår och som vanligt blir det en massa mat och därefter spel och snack. Klockan var den enda som hade vett att gå kom inte i säng förrrän det var dax att stiga upp.

Men trevligt hade vi och det finns ju inget bättre än att ta hundarna på en tidig morgonrunda då är ju alla nöjda och belåtna så även jag nu när allt är diskat och undanstoppat på sin plats. Nu återstår bara att laga lite mat till mig och frugan vi är nämligen själva denna veckan vilket vi inte är bortskämda med, jo då djuren är hemma och skäms inte för att ta plats så det är som det skall.

Önskar lite regn men det vill bara dutta lite här och där får nog börja stödfodra pojkarna tidigare än väntat, men för övrigt har de också det bra och går sina runder i hagarna. Vi låter de vara inne på dagarna för att slippa alla otäcka flygfä och sedan får de gå ute på natten om det inte är för kallt, näää vi skämmer inte bort våra vänner utan ger endast dem det de vill.

PÅL