Kräftor sa flickorna häromdagen skulle sitta bra. Så nu är bordet dukat och pajen är snart på gång. Vi vill ha snaps sa de sagt och gjort var idag inne och inhandlade femflaskor vodka ja ni vet såna där små söta tror de innehåller fem centiliter var vilket passar väldigt bra till våra snapsglas för de innehåller nämligen bara en centiliter styck på så sätt kan man ta en fyra fem stycken utan bli suddig.

Hundarna får sina runder på morgonen med tabnke på att här är äckligt varmt, har för tillfället en tik i höglöp. Att ha en löptik ihop med en hane som inte äter i vanliga fall gör ju inte saken bättre, fast vi börjar undra hur det står till med han. Tiken står i hundrummet och han i köket där han ylar gnäller och pratar skit hela tiden så till sist tröttnade frugan och gick upp för att släppa ut honom och det första han gör är att gå in i vår säng och lägga sig, undrar om han vet hur saker och ting fungerar.

Var även inne och röntgade svansen på lilltjejen häromdagen efter att hon gjort en dubbel saltomotar som sket sig med den effekten att hon landade på sidan och skrek så vi trodde hon höll på att dö, det tog en bra stund att lugna ner henne för att kunna palpera henne med resultat att allt nog var helt, en stun senare när jag skulle lyfta på svansen för att se om allt stod rätt till visade hon att det var här det gjorde ont.

Röntgen visade att alla koter var hela så det var nog endast lite vävnader och muskler som fått smällen och idag börjar hon redan lyfta på svansen igen så vi hoppas det blir bra.

PÅL