Min fru har en förmåga att säga vi behöver tvätta bilen eller vi behöver klippa gräsmattan, det brukar betyda kan du fixa det medans jag läser en bok eller så.

Just nu så är det väldigt blött i gräsmattan och då är det inte bra att klippa gräsmattan men det finns alternativ så just nu går det två hästar i trädgåren och gör ett kanonjobb. Hundarna sitter inne och tittar lite avundsjukt ut och undrar varför inte de får vara med, jag har förklarat att hästarna äter gräset på en bra nivå medans hundarna endast gräver upp det med rötterna och lämnar jättehål vilket inte är lika bra.

Igår blev det en mil i skogen och tack vare Rosa blev det en kantarellmacka senare på kvällen, idag regnar det så det får bli lite småplock inomhus och sen får vi se om det blir uppehåll så att även bilarna kan bli tvättade fast det får inte hästarna göra Robin har en förmåga att slicka vatten från motorhuven med det resultatet att han sätter i tänderna och drar bort lacken vilket inte är att föredra.

Hundarna mår bra bortsett från Shiraz som inte anser att mat är bra just nu kan jag säga att jag har aldrig sett en så mager G-D som han, vi börjar snart kurs igen och får då hoppas han får tillbaka lite livsglädje igen.

PÅL