Här hemma brukar vi säga din eller min hund detta innebär att när vi importerar eller får valp vi behåller bestämmer en av oss vem som skall träna och jobba med denna individ. Min fru paxade tillexempel Anna hon står som ensam ägare och Anna blev som frugan det vill säga jag bestämmer. Anna har en förmåga att kunna umgås med alla två som fyrbenta bara de förstår att hon är chef. Nästa hund som frugan tog som sin var Dizza som är underbar på sitt sätt, det vill säga alltid med och hjälper till. När jag bär in ved så bär hon ut, när jag tvättar bilen stjäl hon alla svampar samt sliter bortsen ur slangen och gömmer den.

Skulle man råka ha en synpunkt på hennes hjälp så tittar hon på en precis som att du lille vän måste inse vem som har kommande här eller så skäller hon bara på en. Det är så pass att ingen av de andra hundarna vill vara ute när Dizza är ute för hon är bara för mycket. Nu får dessa två underbara tjejer ett försök till det vill säga frugan och Dizza skall gå en ny kurs och om inte detta funka så får hon nog läxas upp av husse ja det vill säga hunden frugan vågar jag inte säga till man har väl lite sunt förnuft.

I morgon skall vi ner till Tollarp för att skriva en minst två hundar på kurs och sen får vi se hur detta slutar. Lillkillen har börjat äta en gång om dagen så nu ser han nästan ut som en Greyhund förhoppningsvis kan han fortsätta och med tiden likna en G-D. Cassandra är färdig med sitt löp och gått tillbaka till sitt gamla jag det vill säga full av spring. Vad det gäller Shiraz så är han min fast vi är totala motsatsen till varandra jag älskar mat han anser det är av ondo men förhoppningsvis kan vi dela så att han lägger på och jag minskar vore bra att mötas på mitten.

Så nu har jag några timmar kvar där ute sen hade jag tänkt mig lite fotboll och en ostbricka till kvällen fast med tanke på hur man ser ut borde man kanske spela boll och skippa osten nja jag börjar leva sunt i morgon eller nu är det helg så vi säger Måndag.

PÅL