Idag när jag kom hem så hade Shiraz gjort så att jag skulle bli uppmärksam på att det börjar bli kallt, han hade nämligen tagit en påse med tösalt och spritt ut i hela hallen. Sen hade han nog haft tråkigt för förmodligen hade han försökt sätta på en video utan resultat och det fick videobandet betala dyrt för.

Nu vet jag att hundar inte gör saker enbart för att vara elaka eller för att förstöra för andra så av den anledningen kan man inte bli så arg och ledsen på de fyrbenta som man kan bli på tvåbenta så tack och lov för mina djur som trots allt kan stå för både ärlighet och stötta en på sitt sätt. För övrigt är det nya vindar på gång vilket jag ser fram emot att få börja något nytt är alltid roligt och spännande samtidigt som det ger en lite mer perspektiv på livet och dess innehåll. Jag har aldrig förstått anledningen till att man är rädd för förändringar om man inte provar vet man ju inte vad man missar sen behöver man inte vara sämre än att man kan erkänna sig ha fel om det visade sig att det inte var ett bättre alternativ.

Men som sagt prova på känn efter ta sen ställning och framförallt ha ett eget liv.

PÅL