Hejsan, frugan har semester denna veckan och då blir saker och ting lite lustiga. Inget fel i att ha hon hemma vi är uppe med tuppen ja nu har vi ingen tupp men har hört talas om en som steg upp när han kände för det och det är den tuppen vi är uppe med. Vi får en massa gjort och hundarna är ute mycket men på något sätt så känns det som Lördag och det är den känslan som blir fel speciellt när vi tar hundarna och kör iväg så ser man fler människor än man brukar en tidig lördagmorgon sen har ju skolorna lov så det infinner sig en lustig känsla hela tiden, kan det vara så här att bli pensionär tro stannar livet liksom upp och allting känns lite knasigt precis som att alla andra inte förståt att vi har ledigt och gör som vi vill eller är det som så att alla andra anser att det är vi som är lite knasiga för vi gör som vi vill. Vilket fall som helst så är det en rätt bra känsla och vi kommer att fortsätta känna på den några dagar till för att sedan möblera om lite i vårat liv så att det händer något. Till er som inte har möjligheten att vara lite speciella denna vecka säger jag bara ha det bra ändå.

PÅL