För tillfället har jag en bisvärm i huvudet det är så otroligt mycket som snurrar och sticker så man vet varken ut eller in.

Det är i dess tillfälle som familjen kommer in och stoppar upp, när våra barn var små runt tio så hände det att de kom in med grannens barn som var i samma ålder och undrade om de fick bjuda på middag, grannen jo det var Lundbergs.

Detta brukade gå till så att någon av oss vuxna fick följa med till affären och vänta tills de hade handlat och sen fick vi betala och i gengäld så lagade de middag till oss helt själva och det vill jag lova vi blev alltid både överraskade och nöjda samt att de tog disk och allt annat med.

Nu har våra barn vuxit upp och givetvis har de fått nya ideer som förändrar saker och ting, som jag började så känns allting som ett getingbo och hur mycket man än försöka dölja det så ens egna barn känner oss utan och innan och vet när det inte är som det skall. Detta tog de fakta på och igår blev jag och frugan inbjudna till oss själva, det startade med ett inbjudningskort som sa tid och plats väl där blev vi insläppta i badrummet för att se ett badkar fullt med rosblad och vid sidan stod två glas och en flaska champagne detta och musik från Celtic ring gjorde att vi slöade till nästan en hel timme för att där efter bli bjudna på en tre rätters middag och denna gång fick vi inte ens betala, kvällen avslutades med spel och en massa prat det är detta som är familj man stöttar när det är tråkigt och gläds med varandra när det går bra. Jag vet inte hur jag förtjänar dessa fantastiska flickor i min omgivning men jag älskar de alla och känner mig väldigt priviligerad som får dela den tid jag har med dem.

PÅL