Morgonstund har guld i mun var det någon klämkäck figur som mytade den personen hade defentivt inte en hund som vi. Hunden det är Anna som har en egen mat och sovklocka, alarmet för mat är av den gnälligaste sorten som finns det finns inte en schans i hel,,,, att sova när hon går igång. Så nu halv sju en söndagmorgo så är alla djuren utfodrade, hästarna gillar sitt morgonhö nu när det är kallt Cassandra har ätit och Annan tror jag inte äter utan endast öppnar munnen startar suget och vips är all mat borta, Shiraz och Dizza däremot går ut gör sitt går in men jag tror inte de har vaknat för att äta finns inte det är endast sängen som lockar och blicken man får av lillkillen när man ger han mat klockan sex en morgon är något i stil med hur man själv känner sig.

Själv har jag ett litet problem att när jag väl lämnat sängen ser jag ingen anledning att gå dit igen oavsett hur trött man är, det gäller ju att fånga dagen var nu den är det är ju mörkare än mörkt, men kaffelukten börja göra sig hörd och det finns alltid något att göra. Jo jag skulle ju kunna sätta en brasa och baka lite scones men det finns ju ingen vaken att uppskatta detsamma så jag nöjer mig med kaffe och hundsällskap.

PÅL