Att vinna ett par miljoner är inte fel man kan göra lite som man vill, det är inte så viktigt att få allting gjort utan man kan ju altid leja bort arbeten. Känslan av att kunna ta semster när man vill och inte behöva titta på prislappar är även detta en skön känsla.

Gå och lägga sig ekonomiskt oberoende ger en bra sömn jo visst kan man ha andra bekymmer men visst är det skönt att slippa många. Klädköp får en annan mening när man ta det man vill ha och välja affär efter humör samma gäller inköp av mat, det är lättare att äta nyttigt när man bara kan handla på.

Så att säga man inte mår bättre av pengar är inte sant, ja nu vet jag ju inte detta av ren fakta med tanke på att det högsta jag vunnit på senaste tiden var trehundar spänn på lången förra veckan och det gör ju ingen ekonomiskt oberoende men visst får väl även en sån som jag drömma lite då och då.

PÅL