Jag är man snart femtio och jätteförkyld, det är vid dessa tillfälle man funderar på döden inte om den skall komma utan kan det inte ske snart. Kvinnor har ingen som helst förståelse för att detta är den enda sjukdom som kan få en man på knä, allt beror på gentik mannens kryptonit är just förkylning det slår ut hela vårt försvar och gör oss väldigt små.

Min tro är enkel gud är en kvinna, detta med tanke på att gud har skapat alla efter sin avbild och den enda som kan skapa liv är en hona. Vi som sysslar med avel vet ju att det är honan vi skall titta på mest eftersom det är hennes gener som är dominanta. Sen är det ju som vanligt väldigt orättvist kvinnan fick ju inte bara hjärnan utan dessutom alla de trevliga behagen som hon använder för att få mannen dit hon vill. Detta gör att jag anser att de två gånger om året då vi har en nära döden upplevelse borde kvinnan inse detta och låta oss vara lite gnälliga.

Jag kräver inget dalt utan endast en enkel förståelse låt mig få gny och gnälla pyssla om mig ge mig den kärlek som endast en kvinna kan ge. Visst att flöda barn har sina sidor men om vi skall vara ärliga om det hade varit så hemskt som ni säger skulle det inte finnas en kvinna med mer än ett barn. Vi män är däremot överens om att det gick att bota förkylning skulle vi ta kuren direkt, sen tror jag att den dag de hittar en bot mot denna hemska sjukdom så är det en kvinna som löst det hela inte för att få beröm eller förmögenhet utan enbart för att slippa städa och laga mat dessa två gånger om året också.

Snälla ömka inte över oss utan ha endast förståelse vi gör så gott vi kan.

PÅL