Häromdagen så lämnade jag frugan själv hemma med hundarna och datorn ja det vill det var den sista hon passade. Det var nämligen som så att när jag och lilltjejen kom hem från stan så hade Shiraz dekorerat storarummet genom att tugga i sönder en pappersrulle i så små delar som möjligt för att det skulle finnas överallt, Anna som är en lite mer finnsmakare än just en papperstuggare satte i stället i sig vår middag alltså alla kycklingfileerna var puts borta.

Det var alltså bara att dyka ner i frysen och plocka fram någor nytt, det blev ny kyckling samt oxytterfile och på tal om file nu har jag hittat vad lillkillen äter. Man tar alltså en oxytterfile steker väldigt snabbt så att den är både röd och mör, (personligen gillar jag själv det bäst så) sen skär man den i bitar och lägger den bland den övriga maten och då jäklar han äter och ber om mer.

Alla som känner mig vet att djuren står högt i kurs och är det nu så att killen endast äter om han får file så kan jag garantera att här hemma blir han inte fet ja det vill säga om inte högvinsten skulle trilla in, så fram tills dess får han nöja sig med att slicka leverpastajen av kulorna och har vi tur så trillar det kanske ner en och annan kula med.

PÅL