Igår gick jag av mitt första nattpass på jobbet slutade klockan nio på min födelsedag . och eftersom det var min dag så visste jag att frugan skulle ha något speciellt åt mig vilket hon hade. När jag kom hem så fanns det en lapp på bordet där det stod jag har dammat kan du rasta hundarna mocka i stallet dammsug och torka golven samt laga maten så dukar jag när jag kommer hem, visst är hon snäll, fast nästa år blir jag femtio och då är jag nog gammal nog att damma själv hoppas jag.

På kvällen funderade man lite om skulle man somna under middagen eller vara artig nog att gå till soffan och lägga sig, men som vanligt med trevliga människor runt en så var man vaken hela natten och fick många goda skratt då barnen berättade olika anedokter ur ens liv, de passade även på att dela ut en del pikar om var de vill vi skall firar nästa års födelsdag det nämdes orter som Grekland Spanien o,s,v dessutom gav de mig en helt underbar fotobok som innehöll bilder från många härliga stunder vi delat med familjen samt en helsida där de skrivit att givetvis står barnen främst fast där hade de satt in en massa bilder på mig och mina hundar, förstår inte riktigt vad de menade med detta måste vara ett misstag.

Idag blir det kaffe och våffla med svärföräldrarna och i morgon skall jag jobba igen vilket känns kanon, har kommit in på ett för mig nytt ställe som verkligen känns som något jag vill vara på. Har även fått en dagen efter present av frugan det vill säga disken.

PÅL