För tillfället är jag mellan jobb, nä det innebär inte att jag är utan jobb utan istället har jag fått in en fot på ett par olika ställe där jag går bredvid och tar timmar. Att jobba som timanställd innebär ju att man vet aldrig när man skall jobba ej heller hur mycket och det gör ju det lite svårt att planera privatlivet.

Ta en sån enkel sak som att bjuda hem ett par vänner på en bit mat då ringer man upp och säger har ni tid på fredag fast jag vet ju inte om jag har det och om i så fall hur ser lördag ut för er för min del har jag ingen aning men det vore kul om man kunde få ihop något och där någonstans hör man i andra änden att de börja tro man inte vill och då blir det lite pinsamt att föreslå nästa månad kanske.

Någon sa till mig gällande vad jag vill eller ej att jag borde följa mitt hjärta och det kan jag lova att om hjärtat fick för sig att gå någonstans så visst kommer jag att följa efter men kan inte riktigt se vad det har med saken att göra.

Gör vad du vill var det någon tok som sa men int fan går det att leva på att göra vad jag vill visst hade det varit kul en stund men sen tror jag frugan hade tröttnat ordentligt på mig, gällande frugan så anser hon att jag hittat det perfekta passet nu det vill säga att när hon kommer hem från jobbet så har jag middagen på bordet och när vi ätit säger jag adjö för att komma hem en timme efter hon kört dagen efter. På så sätt kan jag ju ta hand om djuren städa fixa maten och ändå jobba jag undrar när hon tänkt jag skall sova eller som det så fint heter få min kvalitetstid.

Nä det får bli som vanligt bit ihop ta vad som erbjuds (där tänkte jag klämma in något fast då får man börja sova i stallet det är ju inte alla som har humör jo det finns menar humor) fast måste säga att som läget är nu känns det rätt bra vilket som än blir så tror jag mig kunna finna en mening i det.

PÅL