Förr var man ung och vacker nu för tiden får man nöja sig med att vara vacker. Hade barnen med pare hemma igår och det blev både sent och ett par öl och idag så hände det som aldrig händer det vill säga hunden steg upp före mig och påtalade att det var dax för en utetur.

Visst har det sin charm att bli äldre om inget annat kan man ju alltid använda sin ålder för att slippa göra sånt man inte vill.

Vi har också haft nypremiär för pojkarna (hästarna) de släpptes ut i stora sommarhagen och det var uppskattat de sa något om att vi kunde hämta dem fram mot hösten. Nu blev det ju inte riktigt så för efter en halv timme var de rätt nöjda och följde snällt med över efter haft lite uppvisning om hur rörliga och duktiga de är, det är alltid en viss känsla att se två bakhovar susa förbi skallen på en när man sitter i hagen och tror man har koll.

Nej nu är det dax för att göra något vettigt det vill säga antingen sova middag eller hitta på någon annan ursäkt för att slippa ligga i solen och stekas.

PÅL