Man hör ofta ungdomarna säga att vi festade i två dygn och vi är inte trötta, själv är man till åldern kommen och har jobbat i två dygn men inte är jag trött.

Lovade frugan att göra rasta på hundarna, förstår inte varför ej heller hundarna som ser väldigt lustiga ut i pälsen. Skulle dessuotm laga maten men hittade ingen trasig så jag tog en biff och bankade den lite för att sedan plåstra om den, måste säga att jag förstod inte poängen men det är ju hon som bestämmer.

Vattna hästarna ingick, har försökt och lärt mig att man skall inte starta ett vattenkrig med två pojkar som väger tio gånger mer än en själv. Det är inte lätt att vara andra till lags men gurka och sill blir väldigt gott i lag, men som den toffel man är så följer man order.

Nu skall jag förmodligen ha städat och ställt fram maten och sett till att djuren är nöjda dessutom borde nog gräsmattan varit klippt, om jag fortfarande varit ung hade det redan varit klart, men en fördel med att bli äldre att man kan alltid skylla på dåligt minne, så nu tar jag ett glas vin och plockar ut trimmern samt motorsåget för frugan kommer snart och då säger hon att man får inte störa grannarna så här sent, men jag får lite beröm för mina ambitioner. Men är rätt säker på att jag får göra middagen ändå.

PÅL