Det var inte länge sedan det var sorg är hemma, men det kommer nya dagar.

I helgen som gick hade klubben sin utställning är i Hässleholm vilket gav mig möjligheten att på hemmaplan få umgås med trevliga människor samt ha en hel del trevliga samtal gällande vår ras. Det är alltid kul att få träffa nya människor och delas deras upplevelser och tankar och ej förglömma all den kunskap som finns när man samlar människor med samma intresse.

Dagen efter hade vi vår utställning som jag tror var uppskattad av de flesta som var där och även vädret var med oss, ja visst var det kyligt men regnet höll sig borta.

Det är ju trots allt dessa dagar som gör att man fortsätter med det man håller på med, visst älskar vi våra hundar men ibland undrar man om det inte vore bättre att bara ha två och enbart fokusera på dem, men då missar man ju möjligheten till att vara med när underverk sker och få möjligheten att uppleva alla dessa trevliga tillfälle som livet erbjuder oss nyfikna figurer.

På tal om tillfälle så var jag på anställningsintervju idag ett jobb som verkligen skulle kunna få min nyfikenhet att vakna och ställa sig frågan har du det som krävs och är du beredd att verkligen göra det, att finnas där för någon annan är trots allt det som gör dig starkare än du trodde var möjligt.

PÅL