Så var man där igen då det är dax att förbereda valpning, alltid lika dant. Man hoppas givetvis att allt skall gå bra och att det skall bli fina valpar men om jag fick bestämma skulle det endast bli två tre stycken. Jag förstår inte de som tycker fler är bättre det är ju bara mer jobb och framförallt då för tiken som både skall vara amma och en duktig mamma, kan inte tänka mig en enda kvinna som skulle vilja ha tio stycken samtidigt.

Inte kan man påstå att det finns kraft nog att ta hand om alla på ett bra sätt och meningen är väl inte att alla andra skall sköta mitt jobb. På tal om jobb så är det halvlugnt nu jobbar endast 55 timmar denna vecka så där finns tid över för annat med, ja då främst för att de flesta timmarna är förlagda på natt så jag kan roa odjuren på dagarna. Frugan har börjat jobba idag så nu får hon ta nätterna det vill säga hon sover åt hundarna så tar jag dagarna det vill säga motionera de o,s,v. För övrigt är det som vanligt lillkillen äter mer nu än innan vilket vill säga att han är uppe i halva konsumtionen av vad han behöver, gammlemor gnäller mer och mer tror hon svalt en gnälleksak. Cassandra växer med all den grace en dräktig tik kan hon blir således större men med en bibehållen form och skönhet. Vilket man inte kan säga om husse som också växer fast inte med grace så idag blir det att palla sig tillbaka till gymmet för att börja ren motionträning så att magen går tillbaka så pass att slagsida framåt upphör.

‘PÅL