Så då har det hänt igen, vi har varit med om ett nytt mirakel Cassandra har valpat.

7 små varav en var död vid födsel såg inte dagens ljus i förrgår och det är detta som gör miraklet lite större. Valpar föds ju i fosterstadie blind och döv men en enorm livskraft. Ofta så är bakbenen rätt klena och brukar inte ha så mycket kraft i sig själv den första tiden därför är det extra roligt när man kunde se att i denna kullen reste de sig på alla fyra ja ja de skuttade inte rundor men tog sig upp.

Nu är det lugnet förre stormen som ligger i horisonten vi vet vad som komma skall men det har sin charm det med. Mitt största bekymmer nu är vilken skall jag behålla får ju som vanligt inte ta alla för frugan men vill ju så gärna.

Jag har en liten längtan ut till ring igen och vill då gärna ha med mig en snygg kille vid min sida ( kan ju inte ta all uppmärksamhet själv). Pappan Shiraz är ju en sån där modell som tror att man bör vara slimad och mamman skulle kunna äta det dubbla om man inte stoppade henne så en blandning är bra, dessutom är de väldigt vackra bägge två så förhoppningar finns på de små. Hörde att pappans bröder redan är champs i USA samt att den ena systern endast saknar ett poäng för att bli en själv så visst finns det förhoppningar.

Måste även berätta något som man inte skall berätta, man blir trött när det är valpdax. I förrgår var jag i stan och handlade när jag körde in stannade jag vid en korsning vilket man skall samt väntade på att det skulle bli grönt, förstod inte varför de andra tutade på mig det var ju rött, plötsligt förstod jag att det var en stopskylt jag satt och tittade på och den har nog inte blivit grön än så där kunde jag stått. Nä det är ingen fara jag har sovit lite nu och man skapar inga olyckor genom att stå still.

PÅL