Känslan är svår att beskriva, men alla som har gjort det kan känna igen sig. Att bara ligga där och känna sig tillfreds när man lägger sig till rätta och kan se de små läpparna eller få lätt smeka öronen som ligger tillbakadragna som ett lock för att slippa höra allt pock från verkligheten.

Det är nästan som om hon låtsas sova för att kunna njuta lite till av stunden, kurra lite och vänder sig så att hela kroppen säger smek mig lite nätt, gärna över magen för det är så skönt. Samtigit som de andra kryper upp ja nästan över varandra för att få vara med en liten stund och ta del av allt det nya. Ja alla ni som aldrig legat i en valplåda med en flock som nyss fyllt en vecka ni har missat lukten, kurret, pirrningen när de kryper tätt intill och allt detta bjuder de på innan de ens kan se eller höra.

Nu är det dax för våra att öppna på ögonen och med tiden även lära sig att höra, nu hoppas man bara att vi inte gör de alltför besvikna på det som väntar de i den stora världen, det är ju alltid lika svårt att veta om man hittar lika bra hem till dessa som de andra fått.

PÅL