Visst kan det kännas jobbigt att få veta att man skall bli pappa och då av många olika anledningar. Vissa har ju kommit till åldern och vissa är i förhållande som det kan bli svårt att förklara det hela för.

Nu tänkte jag helt och hållet på uppfostran och att finnas där för de små samt att kunna ge de alla små goda råd som krävs för att få ett bra liv. Så sagt och gjort idag satte jag mig med den ointresserade fadern det vill säga Shiraz och förklarade för han hans skyldigheter gällande uppfostran. Vissa påstår att hundar inte kan skratta, nu vill jag inte omkullkasta deras teori med tanke på att Shiraz skrattade inte utan han hånlog och visade sin vackra sida samtidigt som han gled bort från samtalet.

Skam den som ger sig jag inväntade honom för att diskutera underhållsbidrag, någon stans på vägen där jag förklarade inkomst och skyldigheter insåg jag själv att detta samtalet inte kommer att bära frukt så vida jag inte börja betala honom för att göra ingenting för att sedan kräva tillbaka detta och då ger jag mig den på att han skulle dra in facket för att få behålla det som han anser sig behövas för att leva ett bekymmersfritt liv, ja som ni nog redan räknat ut så kom även jag fram till att detta var meningslöst så jag la av den anledning ner även detta.

För en stund sedan gick jag in i rummet med bägge tjejerna som är kvar och la de hos pappan och sa att om du inte är beredd att hjälpa till så kommer ni att tillbringa mycket tid tillsammans i ett väldigt litet rum, nu är det som så att allt är till salu det handlar bara om vilket pris. Shiraz är numera en deltagande pappa.

PÅL