Nu narmar sig veckans slut har pa oñ som bestar av backar och trappor, vara vader ar nu mera fasta och bruna. Vi har nog vandrat en mil om dagen och sett lite av varje pa bagge sidor av on.

Barn med pare ar med sa vi valde ett hotell med all inclusive sa det har inte saknats nagot utom mer ork vill saga. Nu ar det inte den fria olen som gor att alla prickar faller bort utan snarare det faktum att de saknas pa tangentbordet.

Saknar mina djur ingen som kommer upp i sangen pa morgonen och ingen som ivrigt vill folja med nar vi gar ut, inget stall att ga ut i eller hora lite gnagg nar man gar ut.

Men vi har inte varit helt utan djur, hittade en park dar vi klappade delfiner och sag en hel del andra djur men det bir inte detsamma, fast vi har ju vara hotellkatter som finns runt oss.

Sa nu aterstar bara tva dagar sen bar det av hemmat ja det vill saga nu ar det dax for flytt sa det blir mycket att gora nar vi val ar hemma men det skall bli kul att borja om igen. Har fatt mojlighet till att slappna av och sova ut vilket gor att man kommer hem med nya krafter vilket kommer att behovas, nej nu tror jag det ar dax for ett dopp och sen en kall ol vid poolen innan jag gar de 153 trappstegen ner till havet for ett annat dopp och sen 153 trappsteg tillbaka till hotellet.

Tva och en halv dag kvar innan man blir overfallen av fyra tokiga men underbara Grandisar och forhoppningsvis aven halsad av Corall och Robin.