SEMESTER

Vad är det? Sist Per skrev hade vi semester, för då reste vi hemifrån! Två veckor därefter flyttade vi och DET är INTE semester. Sen fick vi för oss att hästarna borde nog ha ett stall att bo i när det blir vinter så på vår sommarsemester var bygglovet lagom klart och det är det vi roar oss med på semestern, att bygga stall alltså!!

Men semestern började ju faktiskt riktigt trevligt. Gick på semester på fredag och på lördagen fyllde jag år, hade sagt jag inte ville fira min 0:a, förutom med min familj. Barnen frågade då om de fick bjuda på 3-rätters, givetvis fick de det! Vi skulle då hålla oss hemifrån från 11 på dagen och komma hem 15.00 prick! Jag gick på detta till 100%, tänkte ja, då är väl förrätten klar då. Men vad väntade oss när vi kom hem? JO, hela min släkt och vännerna stod i samlad trupp o tog emot oss, sen hade barnen fixat en liten tipsrunda för gästerna så vi fick tid att byta kläder, sen blev det buffé o fler lekar. Det var jätteroligt! Många hade vi inte träffat på länge, det var extra trevligt! Så det var inte så dumt att fira sin dag!! Slapp ju alla förberedelser både innan o efter!!

Sen hann vi även med vår rasspecial en helg, där vi bara hade en hund med, då hann vi träffa ännu fler trevliga människor o hundar o slippa tänka på alla måsten. Nu har jag två dagar kvar av sommarsemestern, vet inte om jag hunnit vila så mycket, men har känt mig väldigt arbetsam o jobbat med sånt jag aldrig gör annars så jag tror nog jag “laddat batterierna” iallafall!

Ser redan fram emot nästa semester, då hinner jag kanske rida på hästarna o träna hundarna lite också!!!!

Hoppas ni alla hunnit njuta av den lilla sommar vi fått hittills!!

Birgitta