Ibland när man har projekt igång så lägger man upp små milstolpar som leder en. Jag har nyligen nått en sådan stolpe och det blev precis som en magsmäll all luft gick ur en och man orkar inte mer.

Nu vet jag ju att det bara är att hämta kraft och ta nya tag till nästa stolpe, hämta kraft är nog det som är svårast just nu på något sätt känns det som om jag glömt hur man gör och visst behövs det kraft för att orka hämta kraft och den kraften har jag inte just nu. Vet inte om det beror på min arbetssituation eller det faktum att det finns en hel del som måste göras innan vintern kommer men på något sätt går det ihop och blir en gröt som jag inte är beredd att röra i just nu utan hellre slänger den.

Den fanns en tid då familjen samlades och gav varandra kraft denna tid är också förbi, alla växer upp skaffar egna stolpar som måste nås för att ge möjlighet till att sätta upp nya, men jag saknar våra kvällar med spel och skratt men vet att tiden är föränderlig och man måste acceptera detta.

Jag är inne på tredje nattpasset och det hjälper till att gå ner när man inte sover tillräckligt eller har normala rytmer men ibland så är det tillåtet att deppa lite och ibland så mår man bättre av att prata eller skriva av sig sen skall erkännas att jag är något så förbannat röksugen och tyvär har bytt ut detta mot godis så snart ser man ut som Homer S. Visst ja jag har ju ett träningskort men har ju inte tid, jodå hundarna följer gärna med ut och springer men jag har ju inte riktiga skor, mina egna träningsredskap står ju i gamla kostallet och där är ju kallt och luktar illa.

Nästa vecka skall jag börja hitta ursäkter till att inte äta fel eller låta bli att träna jag skall dessutom ta tag i en del av de sakerna som måste va klara innan vintern, har även gett mig den på att hitta nytt jobb som ger en mer näring och energi.

SÅ nu är det bara att sluta gnälla och sätta fart framåt.

PÅL