Satt precis på faceb och klandrade att man inte använder sig av sina hemsidor längre så dax för ett nytt kapitel.

De senaste månaderna har som sagt gått åt till att tillfredställa frugan ja det vill säga hennes behov av att må bra, nu är hon inte olik andra kvinnor utan även hon har behov. Så det var bara att spotta i nävarna och sätta igång. Här pratar vi inte kläder inte ens skor utan här gäller det hus ja hus och hus hon ville ha ett stall till hästarna som hon kan gå ut i efter hon ätit middagen som jag lagat och serverat för att få lite lugn efter dagens arbete.

Självklart förstår jag dessa av naturen framkallade behov av att få känna sig lite som ett med de stora fyrbenta så självklart byggde jag ett stall desutom köpte jag en häst blev givetvis helblåst int fan hade den hästen blitt inriden.

Story off mitt liv vill mycket så får du uppleva mycket, smärtan försvinner med tiden kärleken till de som inte vill illa men ej heller förstår gör att man växer lite.

Nåja för att göra en lång story kort vi har snart fått ordning på det yttre så nu kan jag börja fundera på vad som kan ändras här inne, tänk om de vore gratis att handla på byggföretag då hade vårt hem nog sett ut som något som grannen hade klagat på för att de inte víll bo bredvid ett djurhotell

Nä nu kommer det en fyrbent ner för trappan som stannar till lite sådär lagom för att släppa lite väder och då måste man ju fatta poängen, hoppas ni har det bra och fortsätter med det