Man kan ju inte välja grannar som bekant, men man kan ha tur som vi haft.

Maglehult är en liten ort mellan två små orter men de som bor här är av den vänliga sorten som tur är. I går fick jag låna en grannes traktor och stockavagn som Johan visade mig hur den fungerade, har aldrig hanterat denna form av maskiner för men som sagt har den hjul,ratt och lite spakar så kan det väl inte vara så konstigt. Fast idag fick jag ge mig fast mest på grund av vädret då vi regnade helt enkelt bort.

Nästa vecka får jag min nya klyv, visst är det lustigt hur kvinnor kan bli på bra humör av lite kläder och skor som de sedan kan bära för att vara lite fina medans en annan tycker att klädsen är ointressant bara maskinerna fungerar. Nåja då är det min tur att vara god granne och hjälpa till med lite vedklyvning.

Ha det gott