Så har ännu ett underverk kommit till världen smiley Imorse 4.15 föddes du Moa, 3230 g och 50 cm lång. Nu var det inte så länge sen jag höll en så lite bebis, men oj vad ni är små! Så härligt att få se dessa små underverk, såg ut som du verkligen studerade allt runt dig och du undrar säkert vart du hamnat!

Ett stort GRATTIS Sandra o Johan detta har ni gjort bra! Ni såg pigga ut efter en natt utan sömn, ja man får en kick av att skapa nytt liv!

Ja inte idag heller vågade jag ta bebisen till att börja med, MEN när moster Becca o morbror Jazon hållit Moa kunde jag ju inte vara sämre! Sen ville jag ju inte lämna tillbaka men Per sa att vi borde köra hem o ge djuren man, så det fick jag ju göra smiley

Önskar er lycka till Sandra, Johan o Moa, vi finns här som ni vet, kommer att hjälpa till så mycket vi kan. En ny era börjar i era liv, var rädda om varandra och stötta varandra i era nya roller. Ibland är det tröttsamt att inte få sova som man är van vid, men det är det värt! Oron blir en ny vardag i era liv (blev i alla fall hos mig) Men alla glädjestunder gör det värt allt! Än en gång grattis till underverket Moa smiley