Nu rullar det på för fulla muggar! I fredags 5 juni kl. 01.03 tittade lilla Saga ut i världen. 51 cm lång och vägde 3200 g. Fick en liten tuff start med slangar både här o där, men seg som släkten Larsson så efter drygt ett dygn klarade hon sig alldeles utmärkt själv. För säkerhets skull fick inte mamma Rebecca som hon ville, så de fick inte komma hem förrän i måndags.

Därför missade de tyvärr Moa Eva Redbos dop som var i söndags. Mycket trevligt dop i en trevlig liten kyrka med mycket o god mat efteråt smiley Moa fanns sig bra att vara mittpunkten, hon åt, kollade läget o sov när hon kände för det. Mycket snällt barn såhär långt!

Kusin Milo fick vara med, han satt som ett ljus i kyrkan, tårtan gillade han o fick en kompis vid fikat som var ca halvt år äldre, då blev det fullt med spring i deras ben precis som det ska vara med små barn!

Önskar er allt gott våra barn o barnbarn och hoppas Milo gillar att få en syster som han kan busa med så småningom.

Ja livet förändras, för något år sen handlade denna sidan så gott som bara om hundar, nu har barnbarnen tagit över smiley Tre hundar har vi kvar, den yngsta är redan 4 år, ja som sagt tiden rullar snabbt. Nu kanske vi snart kan få tid att resa utomlands också, ja drömma kan man i alla fall…..