Överlag har det varit ett bra år där egentligen den enda månaden som var tråkig var september, vilket vi har varit med om några gånger.
Januari började med att stormen Svea drog in, vi klarade den utan några större förödelser. Sen har det bara fortsatt blåsa hela året tycker vi.
Vi började faktiskt även att träna lite regelbundet årets första månad. Inget nyårslöfte vill bara må bra!
Februari lunka på, vi jobbade o sprang med hundarna var o varannan dag o hästarna fick sitt.
Den 10 mars kl. 4.15 föddes vårt andra barnbarn Moa, Sandra o Johans första. Andra gången mormor morfar men lika härligt som första gången!
Den 14 tittade på på musikalen Peter Pan med Birgitta syskon och respektive. Den 20e var det solförmörkelse som man kunde titta på tack vare det var så mycket moln, häftigt!
April började med att vi hälsade på Birgittas barndomskamrat Elna (o Lasse) där vi inte varit på många år, trevligt! den 5e var det så varmt så man kunde sola lite (känns så här i efterhand att det var den sommaren det…)
Birgitta började jobba på Sandbygård en dag i vecka där hon passade på att köra inom sin far på vägen hem! Vi höll även på att klyva ved denna månad (ja mest Per…)
I maj fick Per äntligen som han ville…..han sågade ner vår fina kastanj, så det var bara att röja efter den, ja han passade även på att kapa två körsbärsträd ute vid vägen…..
Träning ger som bekant resultat! Så vår träning hela året var till nytta. Birgitta sprang HS flåset på Rebeccas födelsedag, 1 mil på 1 timme o 7 minuter! och 3 dagar efter blev vi morföräldrar igen för 3e gången! Denna gången blev det Saga som föddes den 5e juni, dotter till Rebecca o Jazon! Tänk man blir lika glad varje gång det föds ett barnbarn! Den 7e var det dop för Moa! O den 11e visade sig solen!! Birgitta började cykla till jobbet någon gång i veckan o Per cykla i regel ner o hämta henne!
Den 30e åkte vi till Mallorca! En riktigt härlig vecka med 30 graders värme när vi landade till ca 43 grader den dagen vi åkte hem. Vi sola, åt o drack gott, åkte buss till olika byar red genom skog ner till havet, titta på soluppgång och en massa mer. Som sagt en riktigt härlig vecka. Visade sig att det även var de enda dagarna vi hade fint väder i Sverige denna sommar.
Det var juli när vi kom hem, denna månad var vi ofta ute o plockade kantareller, gott! Mellan regnskurarna målade vi även sista sidan på huset samt alla längorna.
Augusti började med släktträff hos Birgittas bror med lekar, god mat o trevligt sällskap! Denna månaden började äntligen solen o värmen att visa sig!
September började med Sagas dop, var väl det enda trevliga den månaden. Som sagt september månad gillar vi inte.
I Oktober var vi och åt på Martini med Birgittas syskon med respektive + Irene o Peter sen såg vi Trollkarlen från Oz, gick sen en krogrunda, mycket trevligt med märks vi börjar bli äldre 😉
November firade vi Birgittas fars 80-årsdag. Den dagen då vi hade ca 30-40 cm snö, barnen ca 40-50 cm, kom över natten, hade tänkt ringa o säga vi kommer inte, tog oss dock fram o se 4 mil härifrån var där inte en snöflinga…Blev en trevlig eftermiddag på Degeberga-Wittskövle golfkrog!
December månad har vi tyvärr inte tränat, tja kanske inte på ett par månader….Tur det snart är januari så vi kan börja igen! Vi firade iallafall julafton här hemma med barn o deras respektive o givetvis barnbarn! Trevlig afton som avslutades med familjen Engströms barn o Samantha kom hit o spela sällskapsspel precis som vi brukar! Årets sista dagar kommer Per att jobba både på vår bröllopsdag och nyårsafton. Så det firar vi en annan dag!
Som sagt ett bra år som tyvärr även innebar att en del vänner, både två och fyrbenta som gått vidare till andra sidan. Det är väl så livet ser ut, särskilt när man hunnit med ett antal år.