Nu har det hunnit bli augusti 2016. Tänkte bara skriva om sommaren, årskrönikan kommer sen 🙂 Sommaren började inte med så bra väder så vi reste till Tropea i början av juni, södra Italien, jättefint och kanonhotell! Vi bodde på stranden på sätt och vis, problemet var att där var 60 meter ner! Så antingen hiss (vilket jag helst inte åker) eller 140 trappsteg ner! Men det var semester så tid hade vi att ta trappor, bra med motion även på semestern 😉 Inte bara hotellet bestod av trappor utan hela byn! Men mysigt hade vi. Jobba sen på med ganska kallt o regnigt väder. När vår semester började i mitten av juli kom äntligen den riktiga sommaren! Jättefint väder, poolen åkte upp, bada varje dag ivarjefall i en vecka. De flesta dagarna på semestern gjorde vi mycket nytta o slappa en del, åt o drack gott! Finalen på semestern var dock bäst! Sandra, Johan, Moa o Rebecca kom hit på fredagen, lämnade Moa som vi passade hela helgen! Första gången hon låg här själv och det gick hur bra som helst!! Enda gången det var gnäll var när Ella (hunden) välte henne rakt ner i singeln….Men ett bad på det o lite välling sen var allt bra igen.
Lördagen den 6e augusti kom så finalen! Vi åkte till Bosjökloster där Sandra o Johan gifte sig! Så vackra de var! Rebecca o Jenny var tärnor och Magnus o Robin marskalker även de var jättefina. Det lyste om lycka i kyrkan, ja även på festen efteråt, där vi fick jättegod mat! Trevliga, känslosamma tal, roliga och trevliga telegram, mysig stämning som steg ju längre kvällen gick! Ett jättefint o trevligt bröllop som jag är glad jag fått vara med om! Både jag o pappa önskar er all välgång familjen Redbo!!
/Birgitta