Då har det blivit dags att sammanfatta 2016 för oss. Har varit överlag ett väldigt bra år!
Hoppas 2017 blir lika trevligt smiley
Tänk vad man glömmer fort! Iallafall jag, tycker inte vi haft snö på flera år, men när jag nu tittar tillbaka skottade vi en hel del i januari! Vi var även flitiga med långa rundor med hundarna, aktiverade hästarna o träna i vårt träningsrum. Dags att ta tag i det igen, ja djuren får sitt men vi har försoffat oss…..
Februari såg ut som januari för vår del, det t.o.m. snöade vissa dagar då smiley
I mars firade vi Moas 1-årsdag, så fort de växer. Påsken var tidig och barn med respektive, barnbarn och Birgittas syskon med respektive och far var här långfredagen då även Per hade födelsedag! en trevlig eftermiddag – kväll. Påskdagen körde vi konstrunda samt tittade på ny (för vår del alltså) traktor.

April var det mest vedhuggning, fixa även trädgårdsland, fick den nya traktorn o sålde den gamle, köpte då en elcykel till Birgitta, vilket Per tyckte var fusk. Ska man cykla ska man göra det på en vanlig cykel, enligt Per! MEN Birgitta cykla varje dag hon jobbade i Skepparslöv!!
Fick börja klippa gräset redan 23 april, det måste varit ganska tidigt. Denna månad fick vi även för oss att vi kanske skulle bygga uterum, så vi körde till Bomässa, hitta inget där körde då till Båstad och där blev det ett köp smiley
Maj var en varm månad redan i början uppmot 25 grader! Uterummet kom så det börjades byggas på det. Han även titta på musikalen Snövit med Nenne Grönvall o Ohio, var en besvikelse.
Rebecca, Milo o Saga var hemma en helg när Anders o Helene hälsa på och Sandra o Moa var hemma en annan helg när Johan var på svensexa i Ukraina.

I juni fyllde Rebecca 30 år, Milo 3 och Saga 1 år! Vi reste till Italien som jag skrivit om tidigare. Midsommar firade Birgitta hos grannen o Per jobbade.
I juli firades det! Rebecca, Jazon, Milo o Saga hade 64 års fest! Helstekt gris, stort partytält fullt av trevliga människor, hoppborg till barnen och lekar för alla, mycket trevlig fest smiley

På Sandras födelsedag väckte vi henne tidigt, sen var det dags för hennes möhippa! En tripp med Finlandsfärjan. De hade trevligt vad jag förstod smiley Var även semestermånad med fint väder då poolen åkte upp. Tog våra små tripper i Skåne o njöt!
Barn o Birgittas far var här en dag o firade Birgittas (o Sandras) födelsedagar.

Augustis stora händelse var ju Sandra o Johans bröllop som jag skrivit om tidigare smiley
Vi har även cyklat till Strandhugg i Kristianstad ett antal torsdagskvällar i sommar vilket resulterade att Per också köpte elcykel i augusti smiley Körde även och hämtade hem allt hö inför vintern med vår egen traktor!

September rullade på med jobb som vanligt.

I Oktober fick vi för oss att göra vid trädgården när nu uterummet var klart, så jag körde till en jobbarkompis o fick en massa blommor så gjorde vi en fin rabatt!!

I november var vi och barnens familjer i Malmö på Tekniska museum, trevlig dag!
Sandra o Johans grannes hus brann ner en kväll, mindre trevligt….Denna månad gratta vi även Birgittas far och Jazon 30 år (som redan hade haft fest) Pyntades också eftersom 1e advent var redan 27 november.

I december bakades det pepparkakor o julgodis med barnens familjer. Synd det aldrig äts upp…..Firade sen julafton här med barnens familjer, Jenny o Birgittas far o faster. En trevlig dag/kväll. Året avslutades med att Birgitta var hos grannen och Per jobbade!!
Rebeccas familj firade på Finlandsfärjan o Sandras familj på Lalandia. Nu är alla hemma igen!

Som sagt ett bra o ett år med många roliga händelser, ser fram mot nästa!!